Stagecarpets

Het mangement is sinds 1988 gespecialiseerd in het verkopen en leveren van event tapijt. Wij bevinden ons in Lelystad. Wij leggen en verwijderen event tapijt. Onze expertise draagt bij aan de juiste uitstraling van uw event.

Wat doen we?

Wij leveren, leggen en verwijderen event tapijt. Ons assortiment bestaat uit, lopers mogelijk in alle kleuren en maten, rib tapijt, hoogpolig tapijt, glitter tapijt, print tapijt, tapijttegels, vinyl vloeren, kunstgras, laminaat en nog veel meer vloerbedekking gerelateerde producten.

Waarom Stagecarpets

Wij onderscheiden ons in de prijs, kwaliteit en de service die wij leveren. Stagecarpets wil het verschil maken door echt iets toe te voegen. Geen schimmige offertes, maar transparante prijzen die samengaan met de juiste service en kwaliteit.

Wie zijn wij?

Stagecarpets is opgericht door Calvin & Bob Jannink, samen bieden zij meer dan 30 jaar ervaring in de tapijt wereld, een groot netwerk, brede kennis en werken klant- oplossingsgericht. Zowel Bob als Calvin beloven altijd een volle 200% inzet en energie.

Stagecarpets

De kracht van Stagecarpets zit in de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid, wat onder andere bereikt wordt door zelf veel producten op voorraad te hebben, met het centrale magazijn in Lelystad.

CONTACT