Conferentie tapijt

Event tapijt voor een congres of zakelijk evenement.

Bent u verantwoordelijk voor de events binnen uw organisatie en bent u opzoek naar een oplossing om een event aan te kleden. Zoek dan niet verder, Dutch Event Carpets is specialist in het leveren, leggen en het verwijderen van tapijt.

Op deze pagina hebben wij voor u een selectie gemaakt van de producten die wij aanraden voor een tentoonstelling, grand-opening, première of een congres.

Wilt u alleen een rode loper bij binnenkomst dan raden wij expocolor aan. Deze kwaliteit is in bijna elke kleur beschikbaar en geeft een goeie sfeer bij binnenkomst van uw klanten, gasten of collega’s.

Het is ook mogelijk een complete ruimte dicht te leggen met een of meerdere kleuren, hiervoor raden wij expostyle aan. Wordt u event goed gevuld met mensen, kies dan een felle kleur zodat het tapijt te alle tijden sfeer geeft en de kleur door de mensen heen springt.

Verder is het mogelijk om uw event een persoonlijke ‘Touch’ te geven. Dit kan doormiddel van print tapijt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo verwerken in het tapijt.

Staat uw idee hier niet bij of heeft u nog vragen stuur ons dan een mail, vraag het via ons contact formulier, vraag het direct via onze chat of bel ons op 0320-337373.

NEEM CONTACT OP

Informeer naar de mogelijkheden

 

Geïnteresseerd in een tapijt voor een congres of zakelijk event? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!