Bruiloft lopers

Prachtige lopers voor een prachtige dag!

Bent u een weddingplanner en bent u opzoek naar een extra ‘Touch’ voor de aankomende bruiloft. Zoek dan niet verder, Dutch Event Carpets is specialist in het leveren, leggen en verwijderen van tapijt.

Op deze pagina hebben wij voor u als weddingplanner een selectie gemaakt van de producten die wij aanraden voor bruiloften. Een witte loper geeft uw bruiloft een stijlvolle klassieke uitstraling. Voor een bruiloft raden wij deze aan in de kwaliteit Exposhow of Salsa.

Een sprankelend stuk glitter tapijt zorgt ervoor dat uw bruiloft volledig in de spotlight staat. Dus als u van glitter en glamour houdt dan is expoglitter de perfecte oplossing om uw bruiloft te laten stralen.

U kunt natuurlijk ook tapijt helemaal personaliseren door bijvoorbeeld de voor- en achternamen in het tapijt verwerken. Of als u het nog groter wil aanpakken dan kunt u zelfs uw trouwfoto’s verwerken in het tapijt. Staat uw idee hier niet bij of heeft u nog vragen stuur ons dan een mail, vraag het via ons contact formulier, vraag het direct via onze chat of bel ons op 0320-337373.

NEEM CONTACT OP

Informeer naar de mogelijkheden

 

Geïnteresseerd in een loper voor uw bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!